Agenda

Debat RecerCaixa: "El dret a la salut: en perill a causa de les desigualtats socials?"

05/11/2015

El context actual de crisi i la inestabilitat laboral han afectat a les condicions d’habitatge, treball, alimentació i benestar d'una part important de la població, un fet que té repercussions sobre la seva salut i ha incrementat les desigualtats socials. Què s’està fent per combatre aquest problema, i com podem garantir un nivell adequat de qualitat de vida per a tothom? Aquestes són algunes de les qüestions que vol abordar aquest nou debat de Recercaixa.

Moderarà el debat Milagros Pérez Oliva, periodista d'El País. Hi participaran Joan Benach (Grup de Recerca en Desigualtats en Salut, GREDS/EMCONET- UPF)), Raquel Gallego (Institut de Govern i Polítiques Públiques IGOP-UAB) i dues entitats (a concretar).

L'acte tindrà lloc el dimecres 5 de novembre, de 18.30 a 20 h, al Palau Macaya (pg. de Sant Joan, 108, Barcelona).

Entrada gratuïta. Places limitades. L'assignació de places es farà per ordre estricte d'arribada.

L'acte s'inclou dins el cicle "Els debats de RecerCaixa", una iniciativa del programa d'impuls a la recerca científica d'excel·lència RecerCaixa, impulsat per l'Obra Social "la Caixa" i amb la col·laboració de l'Associació Catalana d'Universitats Públiques. El cicle consta de sessions independents i té com a objectiu obrir un espai de diàleg per reflexionar sobre temes d'actualitat i contribuir a la millora del benestar social gràcies als resultats de la recerca i de la resta d'actors que hi estan implicats i relacionats.