Agenda

La 4rta edició de les jornades 'Catalunya Futura' tindrà lloc els dies 1 i 2 de juny al monestir de Poblet

01/06/2017

L’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP), que agrupa les universitats de Barcelona (UB), Autònoma de Barcelona (UAB), Politècnica de Catalunya (UPC), Pompeu Fabra (UPF), Girona (UdG), Lleida (UdL), Rovira i Virgili (URV) i Oberta de Catalunya (UOC), va posar en marxa el 2013 la Plataforma Coneixement, Territori i Innovació (Plataforma CTI). La Plataforma CTI té com a objectiu principal enfortir el desenvolupament econòmic i social de Catalunya mitjançant el treball conjunt, en els propers anys, entre les empreses, organitzacions socials i les universitats del país en col·laboració amb les administracions públiques.

La Plataforma CTI compta amb el suport de l'Obra Social “la Caixa” i la col·laboració de Foment del Treball Nacional i la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC). S’han adherit a la iniciativa diverses empreses (Agbar, Festo, Sigma i Mat Holding) i les principals administracions públiques (Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, i Ajuntament de Barcelona) i altres organitzacions (Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya i Consell General de Cambres de Comerç de Catalunya).

En aquest sentit, la Plataforma CTI organitza la quarta edició de les Jornades Catalunya Futura, centrades enguany en «innovació i reptes socials». Es tracta d’unes sessions de treball tancades al públic, a les quals només hi poden assistir un nombre reduït de 45 persones per mitjà d’invitació. Aquest esdeveniment tindrà lloc els dies 1 i 2 (matí) de juny de 2017, al monestir de Poblet (Tarragona).

Els objectius de les Jornades són dos: d’una banda, obrir debats i reflexions sobre els principals reptes de la societat catalana i, de l’altra, dotar les universitats, les empreses i les organitzacions públiques i socials d’eines per a la creació de xarxes i oportunitats de col·laboració a fi de promoure la innovació per a combatre els reptes socials de la nostra societat.